Benefietavond De Rooi Pannen Tilbug

In de eerste week van december, de exacte datum wordt z.s.m. bekend gemaakt, is er een benefietavond op vmbo/mbo-school De Rooi Pannen te Tilburg.

Op deze avond zal er een Moluks diner geserveerd worden. Een aantal zeer kundige Molukse dames zullen samen met enkele leerlingen een heerlijk diner presenteren. Daarnaast is zal er de avond begeleid worden door muziek. Zodra we de definitieve datum weten, zullen we snel bekend maken welke act(s) er zullen komen. Ook zullen we proberen om weer een lelang te organiseren. De eerste spullen zijn inmiddels al aangeboden en eerlijk is eerlijk, deze spullen zijn zeker de moeite van het bieden waard. Er is ruimte voor 150 gasten.

De prijs van een diner is € 27.50.U kunt reserveren via: andre@teachersgoabroad.nl             Een reservering is defintief als het bedrag is overgemaakt over rekening NL02 INGB 0004 5916 73 t.n.v. A.H.B. Klunder o.v.v. Tilburg.

De volledige opbrengst van deze avond zal volledig ten goede komen van het voorbestaan voor langere termijn van onze 'tempat2 edukasi' in Haria en Nolloth. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat dit project niet na 1 of 2 jaar weer stopt. De opbrengst is nodig omdat we personeels- (docenten, beheerders), materiaal- (o.a. schoolmeubilair, schoolboeken, pennen en schriften, boekenkast) en onderhoudskosten willen waarborgen. (zonnepaneel met verlichting, onderhoud schoolmeubilair, klein onderhoud gebouw)