Ondersteun onze tempat edukasi

In dit mini-fotoalbum (15 cm x 11 cm) kunt u, op 26 pagina's, actuele foto's zien van Haria. Deze zijn in mei 2019 genomen en beslaan de gehele negeri Haria. De gunung, de kerken, de baai en vele andere details die in Haria te zien zijn.

Door de aanschaf van dit mini-fotoalbum ondersteunt u onze tempat edukasi in Haria. Van iedere verkochte mini-fotoalbum gaat € 5 naar de tempat edukasi. Door middel van dit soort acties willen wij actief de toekomst van onze tempat edukasi waarborgen. Het mooie is dat een ieder die ons wil ondersteunen er ook iets voor terugkrijgt. Win-win situatie dus!

Dit mini-fotoalbum kost € 14.95 (incl. verzendkosten). Het enige wat u hoeft te doen is een mail sturen met uw naam en adres naar andre@teachersgoabroad.nl en dan mailen wij u terug met de betalingsgegevens.

Op dit moment worden er ook gesprekken gevoerd in Ullath om ook daar een tempat edukasi te openen. Op het moment dat dit definitief is, zullen wij ook van een mini-fotoalbum van Ullath gaan uitbrengen.