Het keukenteam!

Met een geweldig gevoel kunnen we kenbaar maken dat onze benefietavond uiteindelijk €3032 heeft opgeleverd. Een bedrag waar we heel veel leskisten van kunnen samenstellen. Wij willen iedereen bedanken die als gast bij ons diner aanwezig was en daarnaast ook speciale dank voor onze 'lelang-master' Joop Pattinasarany en  zijn 'lelang-assistente' Lize Pessireron Metiarij. Jullie hebben echt een geweldige show gegeven met z'n tweetjes.

Uiteraard willen wij ook Marinjo magazine, Moluks- Indonesisch restaurant Cucu, Sayah spekkoeklikeur  en nogmaals Joop Pattinasarany bedanken voor het belangenloos beschikbaarstellen van de 'lelang-artikelen'. Echt super!

De dames van Tiga Batang Rumah willen we in het bijzonder muzikaal bedanken voor hun geweldige performance. Het was werkelijk fantastisch. Kippenvel!!

Heel belangrijk!! De dames von Sabandar, Nona Patty, Sandra Patty, Etha Patty en Magdalena Suripatty die voor een zeer geslaagd diner hebben gezorgd. Onze dank is onmeetbaar groot. Echt top dat jullie je zo hebben ingezet.

Een aparte vermelding ook voor ons eigen Maluku DJ Gianni Metekohy. Hij had weer een mooie verzameling Molukse liederen verzamelt. Verschillende stijlen passeerden de revue. Daarnaast had hij ook nog een rol als gastheer. Hartstikke bedankt Gianni!

And last but zeker not least de leerlingen van de François Vatelschool die in de keuken en bediening geholpen hebben alswel de heren Ludo Tuitel, Jesper Broeren en mevrouw Leander Woestenburg voor het perfect uitvoeren en begeleiden van ons diner. Superbedankt.

Tiga Batang Rumah!

Maar liefst 79 gasten!

Welkomstcomité met Sayah spekkoeklikeur en bitter lemon!

Presentatie André

Gastdames en gastheer!