09 maart 2017

Ons benefietdiner was een groot succes! Maar liefst 82 mensen hadden een stoel gereserveerd. De leerlingen uit klas 3V (Vakcollege horeca) van de François Vatelschool uit Den Haag hadden onder begeleiding van de gezuster Patty, Magdalena Suripatty en docenten van de school een heerlijk menu gemaakt. Even een opsomming: Voorgerecht: Kohu2, loempia. Hoofdgerecht: Nasi kuning, sambal goreng boontjes, perkedel djagung, sambal goreng basah, sate ayam, sambal goreng kentang, atjar ketimun, kroepoek, emping. Nagerecht: Es krim manga, es krim kelapa en afsluitend kopi atau the met zelfgemaakte spekkoek en cue mangkok. Je zult het allemaal toch gemist hebben??

Daarnaast was de bediening in handen van docenten en leerlingen van klas 4F van de school. Mooie gedekte tafels en goede bediening waren de eerste aanzetten tot een mooie avond.

De muzikale omlijsting werd dit jaar door Joop & Friends gedaan. Dat dit kwartet een feestje kan bouwen was al bekend maar op deze avond heeft iedereen dit aan den lijve ondervonden. Er zijn mensen met een schorre keel naar huis gegaan. Hahahaha, Gandong E!! Ook de lelang werd gedaan door Joop en Alex met als resulaat een behoorlijke opbrengst aan het einde van de avond. Maar lieft € 3045,15 in totaal!! Met dank aan MalukuXperience, Moluks-Indonesisch restaurant Cucu, Magdalena Suripatty, Sayah spekkoeklikeur, Jose Sapuletej en Joël Diaz. Zij waren verantwoordelijk voor de mooie lelangartikelen.

Het geld wordt deze zomer gebruikt voor ons rumah belajar-project en voor de activiteiten die Marianne en Erna in juli/augustus in Haria gaan doen. Uiteraard kunt u hier dan weer volgen wat er precies mee gedaan wordt.

We willen nogmaals iedereen bedanken voor het feit dat deze derde editie van 'Selamat Makan Kembali' weer tot een succes is omgetoverd. Topprestatie!!