Welkom op onze website

Na ruim drie jaar hoogte- en jammer genoeg ook een aantal dieptepunten, delen wij u mede dat Teachers Go Abroad stopt met het ondersteunen van projecten in de Molukken.

We hebben het tot nu toe met veel passie en plezier gedaan en zijn ook dankbaar voor de warme contacten die we er voor teruggekregen hebben en ook blijven onderhouden. Lang leve internet!

We hebben dit besluit helaas moeten nemen omdat we een paar keer op een vervelende manier in aanraking zijn gekomen met het zgn. 'tuan-besar-gevoel'. Iets waar wij zeker niet achter staan. We  hebben altijd gehandeld onder het mum van: 'We doen wat we doen en je kunt er gebruik van maken als je dit wilt'. Niets verplichtends. Helaas, wisten een aantal mensen in Nederland ons werk niet op deze wijze te waarderen waarop wij besloten hebben om onze projecten elders in de wereld voort te zetten. Mede om te voorkomen dat onze goede naam ten onder zou gaan. 

Het geld dat wij de afgelopen jaren hebben ingezameld aan de hand van benefietdiners, sponsoring en verkoop van spullen is tot nu toe goed besteed en hier op de site kunt u middels foto's en film ook duidelijk zien waar wij dit uitgegeven hebben. Uiteraard waren wij zuinig met onze euro's en kunnen dan ook met goed vertrouwen bekend maken dat het geld dat nog in kas was, is gedoneerd aan stichting Dekat Di Hati uit Middelburg. Zij hebben ons de afgelopen jaren geadviseerd en ondersteunt en tijdens ons samenwerking bleek dat zij een zeer betrouwbare stichting zijn met het hart op de goede plaats en ook nog eens Maluku-breed opereren. Iets wat wij ook voor ogen hadden. Wij wensen hen een goede besteding van onze donatie toe. Dat dit goed zit, weten we heel zeker!!

We willen een ieder dan ook bedanken voor de morele en financiële steun die we de afgelopen tijd mochten ontvangen. We kunnen terugkijken op een mooie en zinvolle periode. Op zijn mooist gezegd: 'We kunnen in de spiegel kijken, en doen dit met een trots gezicht'. 

Terima kasih!

 

Marianne en André