Voetbaltoernooi en peuterspeldag

Op 15 december a.s. organiseren wij samen met Stichting Hulpverlening Haria en Stichting Sekolah Sepak Bola Belanda een voetbaltoernooi - de Nus Manuhutu Cup - voor jongens en meisjes van de SD-scholen uit Haria. MBO-studenten uit Nederland (stagiairs van Stichting SSBB) organiseren en begeleiden het toernooi en een dag later gaan ze voor alle peuters van Haria een leuke speldag uitvoeren. Behalve de activiteiten die de kinderen kunnen uitvoeren, krijgen de 512 deelnemende kinderenook een warme maaltijd aangeboden. De kookploeg is al druk aan het overleggen hoe deze maaltijd er uit komt te zien. 

De voorbereidingen zijn al in volle gang. Alle benodigde toestemmingen zijn binnen en we gaan op het veld van Perat iets moois neerzetten. Behalve dat ze gaan voetballen, krijgen alle deelnemers ook iets te eten. Natuurlijk zijn er ook prijzen te verdienen. 

Nus Manuhutu  van spackbedrijf 't Loug uit Hoogezand is hoofdsponsor en daarnaast hebben we nog een aantal sponsoren die bekers ter beschikking hebben gesteld. Dit zijn Henk Mahakena van Maluku Design, Hans Vrugt, Jafeth en Seth Latupeirissa en Lev Pattij. De inzet is natuurlijk de wisselbeker, maar daarnaast krijgen de nummers 1 t/m 3 ook een beker die voor altijd in de prijzenkast van de school gezet kan worden.

Ook zijn er een aantal mensen die ons financieel ondersteunen omdat ze het voetbaltoernooi en de peuterspeldag een goed initiatief vinden. Zo hebben Richard Loupatty, Frits Manuhutu, Noes Sahuleka, Pieter en Grada Pelamonia, Simon Sahuleka, Willem Kerssens, Semmy Sahuleka, Lena Tuankotta, EHD Manuhutu, Monique Kaija, Ernst Kaija, Pat Manuhutu, Zeth en Ans Matulessy en Arthus en Julia Leihitu een duit in het zakje gedaan. Onze dank naar alle sponsoren is natuurlijk groot.

We hopen er twee onvergetelijke dagen van te maken.