Privacy verklaring

Stichting Teachers Go Abroad respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en donateurs. Wij zorgen er voor dat persoonlijke informatie die u met ons deelt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw nader te informeren over onze activiteiten, om via onze website gestelde vragen te beantwoorden en voor incassodoeleinden (dit geldt alleen voor donateurs). Mochten wij uw gegevens voor andere doeleinden willen gebruiken, zijn wij verplicht om uw toestemming te vragen. Stichting Teachers Go Abroad zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

Uw gegevens worden opgeslagen op een PC welke beveiligd is met een password. De gegevens zijn alleen toegankelijk voor de voorzitter van de stichting. Periodiek wordt een back-up gemaakt op een externe harde schijf.

Voor donateurs geldt dat de voor incasso noodzakelijke gegevens eveneens worden opgeslagen in het systeem van de ING Bank, dit om incasso van de toegezegde bijdrage mogelijk te maken.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over onze activiteiten of om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u hier niet langer prijs op stelt, horen wij dit graag. In dit geval volstaat een mail met uw mededeling.

Als u zich aanmeldt als donateur gebruiken we de door u verstrekte  gegevens en uw bankrekeningnummer voor incassodoeleinden via de ING Bank en daarnaast enkel voor het verstrekken van nadere informatie over onze activiteiten.

Feedback

Indien u nog vragen heeft over de privacyverklaring van de stichting Dekat di Hati dan kunt u contact met ons opnemen. Deze privacyverklaring is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Mocht u toch nog aanleiding zien voor een aanvulling, dan zien wij die graag tegemoet op andr@teachersgoabroad.nl.